MAF

 

Aanmelden kan bij: witteveen@solcon.nl


Run4Gold 2019

Sponsorduurloop

Zaterdag 18 mei 15:00 uur / kidsrun 14:30 uur

 

Het is het weer zover. Op de Posbank bij Dieren in Gelderland wordt de “Run4Gold” gelopen. Deze pittige sponsorduurloop van 5 mijl (8 km) in een heuvelachtig gebied is bedoeld om geld bij elkaar te lopen voor Marijn en Noortje Goud‐Witteveen. Een korter rondje van 4,3 km zonder extreme helling of een wandeling kan ook.


De opbrengst van deze loop komt in zijn geheel ten goede aan de uitzending van Marijn en Noortje bij Mission Aviation Fellowship, kortweg MAF. 

Op 17 maart 2014 zijn Marijn en Noortje met hun kinderen, Judah en Salomé vertrokken naar Angola waar Marijn als piloot/monteur voor MAF werkt.

MAF is met 130 vliegtuigen ’s werelds grootste onafhankelijke non‐profit vliegorganisatie. Als inter-kerkelijke organisatie werkt zij samen met kerken en hulporganisaties waaronder UNHCR, Rode Kruis, Artsen Zonder Grenzen en World Vision. Waar hulp over de weg te lang duurt of onmogelijk is, biedt MAF hulp. De piloten van MAF krijgen geen salaris maar worden volledig ondersteund door supporters en inkomsten uit fondswervingsacties zoals de “Run4Gold”.

Er zijn vier mogelijkheden:

  1. De Run4Gold, 5 mijl (8,05 km) met heuvels
  2. De Run4Gold light 4,3 km
  3. Wandeling Posbank 3,2 of 4,3 km, allemaal 15.00 u
  4. De kidsrun, je leeftijd x 100 m, 14.30 uur.


Het minimale sponsorbedrag voor de Run4Gold bedraagt €10,-.Er is een rondvlucht voor 2 passagiers beschikbaar voor degene die het hoogste sponsorbedrag scoort! (minimaal €100,-)

Locatie: P: Herikhuizen, Beekhuizenseweg tegenover afslag Burgemeester Bloemersweg Rheden.
LETOP: De parkeerplaats van voorgaande jaren is vervallen en we moeten nu parkeren aan de andere kant van de weg. Zie Google Maps.
Aanmelden kan bij witteveen@solcon.nl

Route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=606761

 

(c) 2010 Copyright Marijn en Noortje | Site by Gopublic